Evenementen

Op deze pagina kunt u binnenkort meer vinden over door Youth4Youth geplande evenementen.

December Wijnactie

De Youth4Youth wijnactie: een van onze bekendste evenementen. Ook dit jaar weer zijn wij de straat opgegaan en hebben wij buren, vrienden en familieleden benaderd. Uiteindelijk is het ons, samen met u, onze sponsor, gelukt om in totaal zo´n …… dozen wijn te verkopen en in totaal  ….. euro op te halen voor het goede doel. Zeker geen slecht begin!

Daarom bij deze, namens alle deelnemers en commissie van Youth4Youth en natuurlijk namens de projecten en kinderen die wij steunen, ontzettend bedankt voor uw bijdrage hierin!

Kampeerweekend

Misschien op het eerste oog wat minder van belang, maar stiekem toch indirect een ontzettend belangrijk evenement was het kampeerweekend. Het laatste weekend van januari kwamen alle deelnemers (en enkele commissieleden) bij elkaar en werden wij door middel van verschillende opdrachten gedwongen om met elkaar samen te werken in verschillende groepsverbanden. Hierdoor kwamen we erachter wat onze rol was in de groep en wat de rol van anderen was in een groep en dus met wie wij het beste samen zouden kunnen werken (wat ontzettend van belang is als je drie weken naar het buitenland vertrekt met een groepje van drie of vier mensen). Uiteindelijk hebben we een groepsindeling gemaakt voor de projecten en hebben we samen kunnen brainstormen over plannen voor onze tijd in Indonesië of Uganda.

Naast het feit dat het ons als groep ontzettend heeft geholpen was het een ontzettend gezellig weekend dat het enthousiasme en de voorpret voor de echte reis alleen maar groter heeft gemaakt. Al met al dus een ontzettend geslaagd weekend.

Feest bij Cartouche

(Hier zal iemand anders over moeten vertellen aangezien ik minder betrokken ben geweest bij de voorbereidingen hiervan)

  • Over feest
  • Volledige opbrengst naar Youth4Youth
  • Hier kan je kaartjes kopen
    • ^^ Hier hoef je niks mee te doen, maar dat leek me een logische opbouw. Je mag het helemaal doen zoals je zelf wilt natuurlijk.

Picnique en Chique

Net zoals ieder jaar organiseren we ook dit keer weer de Picnique en Chique. Deze zal dit jaar plaatsvinden in de ……… in Den Haag, op ….. . (datum)

(voor nieuwelingen: dit is de Picnique en Chique.)

(Hier kan je kaartjes kopen)

Hebben we nog meer plannen?

Tweede Wijnactie

Naja dat dus. Hierover volgt meer informatie, dus WIP.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s