Deelnemers

Hi! Ik ben Charlot Cramer en ben nu 16 jaar oud. Ik hockey op Cartouche in de MA4. Ik ga dit jaar naar Java met Youth4Youth. Ik doe mee aan Y4Y omdat ik graag eens wil zien hoe het er uit ziet aan de andere kant van de wereld naast hetgene wat je op de televisie/ internet ziet. Ik heb er onwijs veel zin in en ik hoop dat ik in Java samen met mijn groepje een blijvende indruk kan achterlaten!

Heey, ik ben Lisette Buma en ben nu 17 jaar oud. Ik zit op Cartouche in de MA5, samen met oa. Nienke. Aankomende zomer ga ik met Nienke, Puck en Charlot naar Java namens Youth4Youth. Ik heb besloten om mee te doen aan dit project omdat ik de mensen daar graag wil helpen. Ik wil met eigen ogen zien hoe het is om in armoede te leven, in plaats van het land uitsluitend als toerist te ervaren. Ik hoop samen met de anderen de situatie daar te verbeteren, en dat we bij de kinderen een lach op hun gezicht kunnen brengen!

Joe ik ben Nienke Overgaauw en ben bijna 18 jaar! Ik zit in m’n 2e jaar tandarts assistente. Aankomende zomer ga ik 3 weken naar Java! Ik ben super benieuwd hoe groot de verschillen nou zijn tussen Java en Nederland. Hoop dat ik en mijn groepje iets blijvends achter kan laten

Ik ben Puck Niessen (16) en ik hockey in MA1 van Cartouche. Ik wilde heel graag dit avontuur aangaan omdat ik graag mensen wil helpen die het minder goed hebben dan ik. Ik vind het erg leuk om met kinderen om te gaan en hoop hun veel nieuws te kunnen leren. Daarnaast hoop ik mijn enthousiasme voor sporten op de kinderen daar over te kunnen brengen. En ik hoop dat we met dit project een blijvende indruk kunnen achterlaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s