Deelnemers

Nu heeft u dus kennisgemaakt met de stichting Youth4Youth en de projecten van 2017, maar nog niet met de deelnemers, de mensen die achter deze projecten zitten. Want wie zijn wij eigenlijk? Waarom zetten wij ons nou in voor Youth4Youth? Op deze pagina zullen wij, de deelnemers die dit jaar naar Bali vertrekken, onszelf kort voorstellen.

Hey, ik ben Arend Bijleveld. Ik ben momenteel 17 jaartjes oud en ik ga dit jaar met Y4Y naar Bali. Ik ben een beetje een vreemde eend in de bijt, want ik ben de enige van de groep die niet op hockey zit en ik ben ook nog eens de enige jongen. Ik ben hier gekomen, omdat vrienden van mij vroegen of ik mee wilde doen. Ik heb toen gekeken naar wat Y4Y in voorgaande jaren al heeft gedaan en waar ze voor staan en heb besloten dat dit een geweldige en onvergetelijke ervaring zal worden. Ik ga me natuurlijk voor de volle 100% inzetten om voor de kinderen in Bali leuke en leerzame weken neer te zetten.

Hoi! Ik ben Sanne van Rongen (16 jaar), en ik ga dit jaar met Y4Y naar Bali. Toen ik op de informatieavond verhalen hoorde en beelden zag van de kinderen in de ontwikkelingsgebieden van de vorige jaren, begreep ik dat ik het hier heel goed heb. Dat was voor mij de aanleiding om me in te schrijven voor Y4Y. Op deze manier kan ik én mijn steentje bijdragen en de kinderen en mensen daar een klein stapje vooruit helpen, én zie ik een ander stukje wereld en maak ik mee hoe het leven van leeftijdsgenootjes daar is. Ik kijk er heel erg naar uit!

Hoi, ik ben Sterre van Strien, ik ben 17 jaar en ik hockey al jaren bij Cartouche. Dit jaar zet ik me in voor Youth4Youth en ga ik samen met Sanne en Arend naar Bali om hier iets te kunnen betekenen voor onze Balinese leeftijdsgenoten en hopelijk iets voor hen achter te laten. Ik doe mee aan Youth4Youth omdat (simpel gezegd en samengevat in één korte zin) dit een onvergetelijke ervaring is waar ik zelf heel veel van kan leren en waarbij ik ook daadwerkelijk iets voor een ander kan betekenen. Ik heb hierbij specifiek gekozen voor het project in Bali, aangezien er hier vraag was naar bepaalde zaken (zoals het inzamelen van laptops en les in het gebruik hiervan) die aansluiten bij mijn interesses.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s