Hellooooo Ubud!

Pas als je zelf les gaat geven besef je hoe moeilijk het is om zoveel kinderen onder controle te houden. Met elke dag die wij hier doorbrengen, groeit ons respect voor onze leraren.

Daarom waren wij ook ontzettend opgelucht toen het weekend aanbrak; de kinderen zijn geweldig, maar soms is even tijd voor jezelf ook prettig. Deze maandag (weekenden zijn op zondag en maandag op Bali) vertrokken wij om 7 uur ’s ochtends met onze eigen chauffeur naar Ubud. Hier zijn wij eerst gaan raften, waarna wij naar Ubud Market, Ubud Royal Palace en Ubud Monkey Forest zijn gegaan. Al met al was het een lange, vermoeiende en vooral ontzettend leuke dag die we op de Farm afsloten met een heerlijke maaltijd, waarna wij vroeg naar bed gingen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

De volgende avond gingen Sanne en Sterre opnieuw naar Ubud, omdat Marjan bij een oude Nederlandse vriend die hier woont ging eten en wij ook waren uitgenodigd. Arend bleef die dag helaas thuis, omdat hij last had van de beruchte Bali Belly. Vermoedelijk was het toch geen goed idee om als enige avontuurlijk te zijn bij het lunchbuffet de dag daarvoor en hier kip te eten.

Het etentje was ontzettend gezellig en Joost (de Nederlandse vriend van Marjan) en zijn vriend Indra waren ongelofelijk aardige mensen. Het eten was ook nog eens erg lekker (verse loempia’s!) wat er voor zorgde dat dit echt een topavond was. Daarnaast betekende dit dat wij Ubud op twee manieren hebben gezien: als toerist en als één van de locals. Dat maakt onze reis toch nog wel dubbel zo bijzonder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s