We zijn nu echt alleen..

‘Heb je je koffer al ingepakt?’ ‘Bijna..’ ‘Toiletspullen?’ ‘Bijna..’ ‘Heb je je ticket al uitgeprint?’ ‘Bijna..’ ‘En je-‘ ‘ik ga al, ik ga al!’

Zo moet het er afgelopen week bij ons alle drie thuis uit hebben gezien. Volledig gestresste ouders die zich met de half-lege koffer geen raad wisten en wij, de luie pubers die ons nog van geen kwaad bewust waren. Zo lang duurt het toch ook weer niet om een koffer in te pakken?

Die week leerden we een belangrijke les.

Toch is het ons uiteindelijk gelukt om alles wat we nodig gaan hebben (en ongetwijfeld nog veel meer) in onze koffer te proppen. En hier staan we dan, op het vliegveld. Alleen.

Afgezien van de honderdduizenden andere mensen die uitgerekend vandaag ook allemaal langs de incheckbalie, beveiligingsscans en douane moeten, natuurlijk. Afgezien van de enorme mensenmassa’s die ons aan alle kanten omringen zijn we helemaal alleen.

Na een dramatisch afscheid van onze ouders kwamen we dan eindelijk, na 1,5 uur in de rij te hebben gestaan, bij de incheckbalie. Hier kon Sterre, die een indrukwekkende lengte van 1,60 meter heeft, zich voorstellen als de begeleidende volwassene van Arend en Sanne, die ieder een stuk langer zijn. Uiteindelijk kwamen gelukkig al onze koffers langs de incheckbalie, één met een gewicht van 30 kilo (wat ook het maximumgewicht was). Hadden we dat even goed uitgerekend!

Zowel de security scan als de douane vormden daarna geen probleem (afgezien van de marechaussee die betwijfelde of Sterre wel langs de 16+ selfservice passport scan mocht. Begeleidende volwassene, weet je nog?). En hier zitten we nu, aan de pizza en de panini’s. Klaar voor vertrek. Helaas is het vliegtuig er nog niet klaar voor…

Nog een klein uur en dan vertrekken wij van Schiphol, ons avontuur op Bali tegemoet. Wil jij ons volgen, dan kan dat natuurlijk altijd via deze blog. Wij hebben echter tegenwoordig ook een eigen Facebookpagina, waar je ons kan volgen voor nog meer updates en foto’s!

Groetjes Arend, Sanne en Sterre

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s